Podle Slávika se mu Novotná podbízela, posílala mu své nahé fotografie a neustále ho uháněla. „Chtěla pro mě pracovat a snažila se mě sbalit,“ tvrdí slovenský producent. „Dokonce mi poslala nějaké své akty,“ dodává. To ale Novotná razantně odmítá. „Jestli někdy viděl nějaké fotky, kde nejsem oblečená, tak možná ty, které mám na facebooku,“ brání se zdravotní sestřička.

Prý ho nepronásledovala

„Určitě jsem mu nic neposílala a ani jsem ho nepronásledovala,“ tvrdí Novotná. „Jeho řeči mě poškozují v osobním i pracovním životě,“ zuří Novotná. Podle informací Blesku je s porotcem Talentu ve vzájemné komunikaci stále. I když jde jen o vzájemné sms zprávy. Slávik tedy mlží, když tvrdí, že s mladou blondýnkou nic neměl.

Vztah, který se prý nedá nazvat láskou začal před dvěma lety. Po ročním kamarádství se vloni v listopadu změnil na milenecký poměr. Podle spolehlivého zdroje Blesku se dvojice scházela pravidelně u jednoho nebo druhého doma.

„Nikdy by mě nenapadlo se na panu Slávikovi zviditelňovat, jak teď tvrdí. Kdybych toho chtěla dosáhnout, nebude mi to trvat dva roky, ale třeba jen jednu společnou noc, po které ho nechám vyfotit, jak ode mě z bytu odchází,“ řekla Blesku Bára. „Pro mě je to už teď uzavřená záležitost a nechci se k tomu vracet,“ dodává.

Fotogalerie
10 fotografií