Jako by toho neměli dost s blížícím se rozvodem, nyní se budou muset stále ještě manželé Mojsejovi zodpovídat u soudu ze zpronevěry. Policie obvinění potvrdila. Manželům může zlomit vaz tiskárenský stroj, který dvojice převzala od podnikatele z Nitry s tím, že se ho pokusí prodat.

Kupce však nenašli, stroj ale majiteli nevrátili. Navíc si neoprávněně odepsali DPH ve výši 12,5 milionu korun.

„Řekla mi, že nejdřív musím dokázat, že ode mě stroj převzali. To ona samozřejmě popře. Prý na mě pošle ukrajinskou mafii se samopaly. Vyhrožuje mi, že se mi může něco stát. Ona je prý v Košicích šéfka,“ řekl slovenskému serveru Čas.sk nitranský podnikatel.

Jako svědek v případu figuruje Nořin bývalý velmi dobrý přítel František Kabrheľ alias Versace. Ten se s ní soudí o nevrácení více než 25 milionů korun. Mojsejová je dále obžalována za podvod a další krácení daně. „Měli by jít do basy,“ myslí si Kabrheľ.

A co na to Nora? „Zatím mi poštou nic nepřišlo. Až to přijde, tak proti tomu podám stížnost,“ okomentovala celou věc pro Nový Čas Mojsejová a dodala: „Nebudu se k ničemu vyjadřovat, abych nenarušila průběh vyšetřování.“

Fotogalerie
2 fotografie