Je to už takové klišé amerického Halloweenu, ale jako každý rok se dámy, a nejenom ty známé, snaží využít tento den k tomu, aby se beztrestně oblékly jako laciné slečny. Volí většinou kostýmy jako catwoman, sexy policistky, uklízečky. Některé zajdou tak daleko, že i nevinnou Alenku v říši divů promění v sexy dračici, jak se to povedlo miliardářské dědičky Paris Hillton (31).

Nejlépe a nejvtipněji tuto, dá se říci, vzala do svých rukou jedenadvacetiletá neteř, stále okouzlující Julie Roberts Emma Roberts, která si chytře rovnou vypůjčila převlek z nejznámějšího filmu své tety, která v něm nezapomenutelně ztvárnila právě dívku z ulice.

Zato pánská část, za tou dámskou značně zaostává. Jako kovbojové, indiáni, rytíři a drákulové totiž mohou konkurovat maximálně chlapcům v předškolním věku.

Nejvíce však tentokrát zklamal zpěvák Seal (49), který byl v minulých letech proslulý svými šokujícími převleky, které ladil s bývalou manželkou, modelkou Heidi Klum (39), letos se však zmohl pouze na převlek basketbalisty. Je tedy vidět, kdo byl v jejich hvězdném vztahu tahounem.

Fotogalerie
14 fotografií