Čtvrtek 25. dubna 2024
Svátek slaví Marek, zítra Oto
Oblačno, déšť se sněhem 9°C

Jessica Biel a Justin Timberlake: Luxusní svatba za 6,5 milionu dolarů

30. října 2012 ● 22:21

Zpět
na

Dlouho očekávaná, utajovaná svatba slavného hollywoodského páru Jessicy Biel a Justina Timberlaka se podle očekávání odehrála v italském Borgo Egnazia. Na fotografiích, které pár prodal americkému časopisu za krásných 300 000 dolarů, vypadají novomanželé velmi šťastné a uvolněně.

Novomanželé si své ano řekli po pěti letech rozchodů a následném slepování vztahu, v italském luxusním rezortu Borgo Egnazia. Svatebčané se do hotelového komplexu sjížděli již od úterka, obřad se uskutečnil až v pátek.

Nevěsta Jessica Biel uchvátila netradičními růžovými šaty a naopak velmi tradičně přijala jméno po svém muži. Jmenuje se nyní Jessica Timberlake. „Vyhrála jsem jackpot se jmény,“ řekla spokojeně novomanželka, která však jméno Biel bude dále používat v profesním životě.

Pár prodal fotografie ze svého obřadu, jehož cena se odhaduje na 6,5 milionu dolarů, časopisu People za 300 000 dolarů. Těmto romantickým fotkám však předcházeli fotografie svatebčanů, jejichž holé pozadí a vztyčené prostředníčky, šokovali celý svět. Nuda tedy rozhodně nebyla.

Justin Timberlake je šestinásobný držitel Grammy. S herečkou Jessicou Biel, známou především ze seriálu V sedmém nebi, začal chodit v roce 2007. Dvojice se zasnoubila loni v prosinci. Justin v minulosti chodil například s Britney Spears nebo Cameron Diaz. Jessica to táhla s Chrisem Evansem nebo Adamem LaVorgnonem.

Fotogalerie
8 fotografií

Diskuse k článku Přidat názor
Počet komentářů: 1

civavalinda: TOMU SE RIKA RO***ANY PRACHY.ZA CO MAJI TAKOVY NESMYSLY A CO TAM JAKO MELI TAK VZACNYHO ?? ASI SEROU ZLATY VEJCE

(31. 10. 2012 10:31)
Zobrazit celou diskusi
Články odjinud

Dnešní horoskopy