Šestileté dcerce se v soukromé škole opravdu zalíbilo. Suri letos nastoupila do první třídy a jak to vypadá, zatím si studium nemůže vynachválit. Aby také ne. Její tatík Tom Cruise ročně platí skoro milion korun za to, aby se jeho malá, rozmazlená holčička naučila pořádně počítat a psát.

Suri se svým jasně růžovým batohem byla tak dychtivá po studiu, že ji ani její maminka Katie nemohla udržet na uzdě a měla co dělat, aby ji udržela ve svoji blízkosti. 

Po chvíli, kdy po studiu roztouženou Suri Katie doprovodila do prestižní soukromé školy, se unavená mamina šla projít po Manhattanu. A ukázala se vskutku ve skvělé formě. Černé džíny, černý top a kostkovaná bunda z Katie dělaly opravdu luxusní maminu.

Suri nastoupila na prestižní soukromou školu začátkem září. Proti jejímu studiu bylo několik rodin, které se báli, že by Suri mohla v prominentní škole rušit a chovat se k dalším dětem povýšeně. To se ale zatím neděje a Suri, zdá se, zapadla mezi své spolužáky výborně.

Mezitím Tom, který v Anglii natáčí další ze svých filmů, neviděl svoji dcerku už téměř deset týdnů. Po rozchodu na svoji dcerku nemá téměř čas a stará se o ni tedy převážně Katie.

Tom Cruise a Katie Holmes se rozvedli před dvěma měsíci z důvodu Tomovi poblázněnosti ze scientologické církve. Od té doby Katie žije v New Yorku a Tom v Los Angeles.

Fotogalerie
6 fotografií