Populární zpěvačka lítá po Evropě, jak jí to jen čas dovolí. Jednou je na Týdnu módy v Paříži, poté zase v portugalském hlavním městě Lisabonu. 

Právě tam se zpěvačka ubytovala a svůj azyl našla ve známém hotelu Ritz. Když zpěvačka se svoji dcerkou vycházela z hotelu, o jejich bezpečí se starala armáda bodyguardů. 

V tu chvíli měli být na místě i osobní strážci Václava Klause a sledovat, jak se správně postarat o bezpečí osoby, kterou mají chránit.

Zatímco prezidentovi bodyguardi dovolili přijít útočníkovi s airsoftovou pistolí do minimální vzdálenosti, a dokonce několikrát vystřelit, u nabušených bodyguardů Jennifer by nebyl možný snad ani malý fyzický kontakt s Emmou.

Z hotelu totiž vyšla dcerka Emma, dokonale obklopená ochrankou. Malá holčička měla co dělat, aby se v klubku chlapíků mohla vůbec pohybovat. Emmě v tu chvíli nehrozilo nebezpečí snad ani z vrtulníku a v bezpečí se přesunula se svoji maminkou do přistaveného auta.

Takže až si v budoucnu některý z prezidentů bude vybírat své osobní strážce, měl by zlanařit ochranku Jennifer Lopez, teprve pak bude opravdu v bezpečí.

Fotogalerie
8 fotografií