Susan se s Jonathanem dala dohromady v roce 2010, ale oficiálně vztah potvrdila až letos v březnu. Herečka se s mladíkem seznámila několik měsíců po rozchodu s hercem Timem Robbinsem se kterým žila 23 let a má s ním dvě děti.

"Randění je takové divné slovo, řekněme, že spolupracujeme v mnoha různých oblastech," prozradila herečka magazínu People.

Držitelka Oscara za film Mrtvý muži přicházejí přiznala, že v Hollywoodu ženy trpí problémem se stárnutím a některé ho dokonce nezvládají." Je těžké být v tomto oboru když nejste alkoholička nebo narkomanka," prohlásila herečka. "Láska může léčit, láska může utěšit, láska může posílit, láska může něco změnit," napsala na svůj twitterovský účet Sarandon a dala tak jasně najevo jak se v současném vztahu s mladým mužem cítí.

Herečka se v roce 1979 rozešla se svým prvním manželem Chrisem Sarandonem. Důvodem byl režisér Louis Mall. Toho pak nahradil Sean Penn, se kterým žila rok. Pak se provdala za italského režiséra Franca Amurriho. S ním má dceru Evu. Ale ani druhé manželství dlouho nevydrželo.

Fotogalerie
5 fotografií