Kráskou na obrázku není nikdo jiný než Sonja Kinski, dcera herečky Nastassji Kinski. Stejně jako matka i ona už v mládí začíná vystrkovat drápky. A její jméno především v oblasti modelingu už něco znamená.

Zářná filmová kariéra Sonju ale nejspíš nečeká. Objevila se zatím jen ve filmu Všechny Boží děti umí tančit (2007). Mimo to natočila několik dalších filmů, ale bohužel jen ve vedlejších rolích. Co však nepodědila na hereckých genech, to dohání v kráse. A také odvaze!

I její matka, Němka Nastassja Kinski, začínala jako modelka a oslňovala na molech muže i ženy. V osmdesátých letech ale pronikla do filmového průmyslu - a byl z toho úspěch jako hrom! Natočila kolem šesti desítek mezinárodních filmů a stala se novým sex symbolem.

Nastassja se také zapletla se slavným režisérem Romanem Polanskim, vroce 1984 si však vzala egyptského filmového producenta Ibrahima Moussu, který je tatínkem Sonji a jejího bratra Aljoshy (28).

Manželství Nastassji se však v roce 1992 definitivně rozpadlo a Sonjina matka se dala dohromady s muzikantem Quincy Jonesem. V roce 2001 pak slavná herečka navštívila i Česko, když přijala pozvání na Mezinárodní filmový festival v Karlových Varech.

Fotogalerie
5 fotografií