První Miss Československa z roku 1989 Ivana Christová se s Darou vyfotila v době, kdy vážila ještě o třicet kilo míň. I sama Rolins ve žlutém svetříku, a především bez bujného poprsí rozhodně nevypadá jako módní ikona.

Bez plastik

Dara na některých fotkách pózuje ještě před zásahy plastického chirurga. Pod kudlu si lehla celkem čtyřikrát. Dvakrát si nechala upravit nos, koncem devadesátých let udělat silikonová prsa a před třemi roky podstoupila ještě výměnu implantátů, protože starý typ výplně vydrží jen deset let. „Měla jsem v plánu koupit si televizi, ale neměli ji, tak jsem si koupila prsa,“ řekla tehdy. Dara se za staré snímky nestydí. „Se sestrou jsme dělaly pořádek ve starých albech a obě jsme se hodně nasmály i zavzpomínaly. Přišlo mi fér podělit se o fotky se svými fanoušky na Facebooku,“ vysvětlila Blesku Rolins.

Štramák Gott a vlasatý David

Dara se pochlubila i vzpomínkami na Slavíka. V objetí kráčeli pražskými ulicemi a Gott ve světlých kalhotách vytažených proklatě vysoko vypadal, jako by měl megadlouhé nohy. Vzácností je i snímek, na kterém Darinka sedí na klíně Mariky Gombitové, či fotka Michala Davida, když měl ještě vlasy. Dara se předvedla také na svatbě. „Šla jsem za družičku své kmotřičce,“ prozradila Blesku.

Fotogalerie
20 fotografií