Elton John je nejen vynikající zpěvák, ale i skvělý bavič. Na jachtě, která patří Michaelovi Cainovi, Elton strávil pár dní dovolené spolu se svým partnerem a ostatními přáteli. A aby zábava nestála, rozhodl se britský zpěvák party pěkně okořenit. Když se jejich jachta přiblížila k přístavu a hosté začali mávat na ostatní pasažéry na jiných lodích, Elton neváhal, sundal kraťasy a na všechny vystrčil zadek. Evidentně se u toho pobavil. Smál se od ucha k uchu. Pak se v klidu otočil a s polonataženými trenkami přihlížejícím zamával.

Tento striptýz však není z jeho hlavy. Žert v podání nahého pozadí okopíroval od britského komika Davida Walliamse. Ten vystrkoval zadek na kolemplovoucí lodě na jachtě Simona Cowella. „Jenom jsem Simona škádlil. Na jeho jachtě. To je pravda,“ okomentoval svůj počin komik Walliams na Twitteru.

Poté ale co viděl stejně pózovat Elton Johna dodal: „A pak, někdo ještě milionkrát více populárnější než já, poškádlí Simona také.“ David ale nevystrčil na Simona zadek jen tak. Měl pro něj k tomu i vzkaz. Podle deníku The Sun pokřikoval David na Simona: „Něco pro tebe mám“ a pak dodal „Mám tě rád, Simone“ a poslal mu vzdušný polibek.

Fotogalerie
1 fotografie