"Nejsem žádný rasista, ale Číňanů se bojím - je jich strašně moc. Proto taky mám doma dvě bouchačky. Až sem dorazí tahle asijská vlna, tak prvních pětačtyřicet Číňanů oddělám a poslední tři kulky si nechám pro sebe a svoji rodinu," řekl Jožo Ráž týdeníku Instinkt.


"Nejsem žádný rasista, ale Číňanů se bojím - je jich strašně moc. Proto taky mám doma dvě bouchačky. Až sem dorazí tahle asijská vlna, tak prvních pětačtyřicet Číňanů oddělám a poslední tři kulky si nechám pro sebe a svoji rodinu,"

Zdroj: http://revue.idnes.cz/policie-proveri-zbrojni-prukaz-zpevaka-jozo-raze-z-elanu-pzh-/lidicky.aspx?c=A120811_191355_lidicky_brd

Slovenská policie proto podala žádost na oddělení zbrojních průkazů, kde by měli vyšetřit, zda zpěvák opravdu může držet zbraň. V příštích dnech by měl Ráž podstoupit psychologické vyšetření.

Pokud vznikne pochybnost o způsobilosti držitele zbrojního průkazu, policie je oprávněna požadovat nový lékařská nebo psychologický posudek," řekl serveru idnes.cz Michal Slivka.


"Pokud vznikne pochybnost o způsobilosti držitele zbrojního průkazu, policie je oprávněna požadovat nový lékařský nebo psychologický posudek,"

Zdroj: http://revue.idnes.cz/policie-proveri-zbrojni-prukaz-zpevaka-jozo-raze-z-elanu-pzh-/lidicky.aspx?c=A120811_191355_lidicky_brd

Pletky se zákonem

Psychologickým vyšetřením to ale nemusí končit. Policisté se teď dohadují, zda se zpěvák dopustil také trestného činu. Ačkoliv se šéfka trestního práva Lucie Kurilovská nedomnívá, že by se zpěvák něčeho dopustil, správce sdružení vlastníků zbraní Ľudovít Miklánek má opačný názor.

 

Fotogalerie
6 fotografií