Na většině fotek vypadá Naomi perfektně. Na špici světového modelingu se taky drží už nějaký ten pátek. Ale tentokrát je tomu jinak. Dokazují to fotografie, pořízené během její dovolené na Ibize, kde tento týden pobývá.

Modelka byla spatřena při vyjížďce na jachtě a následoval šok. Do půl hlavy je téměř plešatá! Naomi už tento fakt v minulosti přiznala, ale nikdy předtím to nebylo tak znatelné. Příčinou vypadávaní vlasů, je mnohonásobné a velmi časté prodlužování vlastních kadeří. Princip funguje tak, že na pravé vlasy se nataví umělé. Tato procedura samozřejmě její hřívu ničí. Vlasy tak slábnou a lámou se.

Může to trvat od tří měsíců až po několik let, dokud nové vlasy znovu nedorostou do požadovaného střihu. Ale pokud Naomi bude s prodlužováním vlasů pokračovat i nadále, vlasy nikdy nedorostou a bude muset popřemýšlet o vlasové transplantaci.

Bohužel není jediná, kdo trpí vypadáváním vlasů z důvodu jejich prodloužení. Mezi ostatní celebrity se stejným problémem patří například Paris Hilton, Victoria Beckham nebo Britney Spears. Možná by si dámy měly rozmyslet, zda přirozená krása není lepší.

Fotogalerie
2 fotografie