Gillian alias agentka Scullyová nemá v lásce štěstí. Ani poslední muž jejího života nebyl tím pravým. „Gillian a její přítel Mark se po šesti letech společného života rozcházejí!“ sdělila novinu hereččina manažerka magazínu US Weekly.Tato zpráva šokovala fanoušky sci-fi seriálu Akta X, kteří v roce 1996 dostali Gillian do žebříčku 100 nejkrásnějších žen světa.

Bolestný rozchod herečka předtím zažila už dvakrát. Prvního manžela, uměleckého režiséra Clyda Klote, si agentka Scullyová vzala na Nový rok na sedmnácté jamce golfového hřiště na Hawai v roce 1994. Společně mají dceru Piper Maru. Manželství jim ale neklapalo a pár se po 3 letech rozvedl.

S druhým manželem, dokumentaristou Juliánem Ozannem, vydržela herečka dva roky. Rozvedli se pár měsíců poté, co Gillian přiznala, že měla lesbický poměr. „Když jsem byla na střední škole, měla jsem dlouholetý vztah se ženou,“ překvapila hvězda sci-fi seriálu. Později herečka dodala, že i přesto si čas od času ráda zaexperimentuje se ženami, je přesvědčená, že ji více zajímají muži.

Fotogalerie
4 fotografie