Adoptivní syn Angeliny Jolie a Brada Pitta Maddox nedávno oslavil narozeniny. A byl štěstím bez sebe! Aby taky ne. Dárek, který od taťky Brada totiž dostal, je snad sen každého jeho vrstevníka. Herec je vášnivý motorkář a doma v garáži má pěknou sbírku luxusních mašin a tak chtěl svému synovi dopřát také ten skvělý pocit projet se na motorce. Maddox se už dlouho zajímá o motorky a nedávno v okolí jejich pronajatého domu v Surrey požádal dělníky, aby mu kolem jezera vykopali bahnitou cestu, aby mohli s Bradem řádit na motokrosové motorce.

„O víkendu vzal Brad Maddoxe do garáže a tam stála motorka Suzuki DRZ-125 ovázaná mašlí. Madoxx byl štěstím bez sebe a nemohl se dočkat až ji vyzkouší. Celý den pak jezdil kolem až lítaly kusy trávy,“ řekl zdroj z hercova okolí.

Brad byl spatřen už v červnu, jak pokukuje po dětských motorkách v HGB Motorcycles. Po letech zkušeností na motorkách, věděl hollywoodský herec naprosto přesně, co synovi koupit. "Motorka má automatickou převodovku a k tomu mu Brad samozřejmě pořídil i helmu a chrániče," prozradil zdroj.

Dejte Maddoxovi pár let a bude s touto mašinou balit holky.

Fotogalerie
5 fotografií