Vše nasvědčuje tomu, že herečce nabídky na filmové role došly a tak si udržuje alespoň hollywoodský životní styl. Hvězdné manýry se jí ale začínají vymykat z rukou.

Na herečku, která pochází z Dánska je opravdu děsivý pohled. Když na ni v losangeleském parku narazili fotografové, při pohledu na její ztrhané rysy se ihned nabízela otázka, jestli herečka nemá zdravotní problémy. 

Nielsen, která se dřív živila také jako modelka, působila dezorientovaně a  unaveně. Její kolíbavá chůze však naznačovala, že si přihla alkoholu. Navíc kouřila jednu cigaretu za druhou. 

Placatka vodky

Brigitte donekonečna koukala do prázdna a nejspíš se ztrácela v myšlenkách a když z kapsy vytáhla malou lahev vodky, o její závislosti na alkoholu pochyboval už jen málokdo. Herečka se z této závislosti léčila v roce 2007, bohužel neúspěšně.

Herečka byla oblečena do těsných modrých kalhot, fialového svetru a nesměla u ní chybět i baseballová čepice, ze které ji vykukovaly peroxidově blonďaté vlasy. Maskovat se mohla jak chtěla, stejně ji všichni poznali.

Po alkoholovém opojení a myšlenkových pochodech v parku se Brigitte vrátila do svého bytu v Hollywood Hills.

Z hvězdy je troska

Dlouhonohá herečka si vydobyla slávu v 80. letech, kdy do filmového průmyslu vletěla jako velká voda. Nejslavnější roli ztvárnila bezpochyby v kultovním filmu Rudá Sonja, kde si zahrála po boku Arnolda Schwarzeneggra se kterým měla později i menší milostné pletky.

Nielsen se koncem 80. let provdala za hollywoodskou hvězdu Sylvestra Stalloneho se kterým si zahrála ve filmu Rocky 4, kde ztvárnila manželku ruského boxera Ivana Draga (Dolph Lundgreen). Se Stallonem se rozešla dva roky po tomto úspěšném snímku.

Brigitte Nielsen je třikrát rozvedená a má čtyři děti. Nyní je provdána za barmana Matti Dessiho, který se příležitostně živí jako model.

Fotogalerie
17 fotografií