Včera odpoledne byl nevěrný režisér poprvé od zveřejnění aférky spatřen na veřejnosti v ulicích Los Angeles. Levou ruku mu stále zdobil snubní prstýnek, který má společný s manželkou Liberty Ross.

Režisér se ale své rodiny vzdát kvůli Kirsten rozhodně nehodlá. „Jsem nesmírně zdrcen kvůli bolesti, kterou jsem způsobil své rodině. Moje krásná žena a božské děti jsou to nejlepší, co na světě mám. Miluji je celým svým srdcem a modlím se, abychom toto společně překonali, “ přiznal Rupert s lítostí ve tváři.

Hořší dopad románek má na upíří herečku Kristen Stewartovou. Před několika dny se její přítel Robert Pattison, s nímž randila 3 roky, odstěhoval z jejich společného domu v Los Angeles. Kromě kufrů si Robert odnesl také jejich psa, kterého si adoptovali z útulku.

„Kristen byla zlomená, toho psa adoptovali společně a ona ho vždycky měla za jejich miminko,“ prozradil zdroj z blízkého okolí.

A aby toho nebylo málo, herečka se stala nejvíce nenáviděnou ženou v Hollywoodu. „Divačky vždy hledaly důvod, proč ji nemít v lásce, tak ho teď mají,“ uvedl jeden zahraniční deník.   

Přestože se ale pár rozešel, budou společně stát bok po boku na červeném koberci při listopadové premiéře Twilight Ságy – Rozbřesk II.

Fotogalerie
7 fotografií