Bezvládné tělo Sagea Stalloneho bylo nalezeno v jeho domě v L. A. Podle amerického serveru TMZ.com, který o tom informoval, jsou okolnosti nálezu těla i příčiny smrti zatím nejasné, soudní lékař pouze uvedl, že na těle nebyly žádné stopy násilí.

Podle Stalloneova právníka George Braunsteina našla tělo šestatřicetiletého muže hospodyně u něj doma. Policie však tvrdí, že Stalloneova syna objevila, když prováděla "kontrolu zabezpečení" jeho domácnosti.

 Na místě se prý nenašel žádný dopis na rozloučenou, policie ale zajistila blíže neurčené množství lahviček od léků. Internetový portál TMZ napsal, že Sage Stallone zemřel na předávkování. Soudní lékař Ed Winter ale zdůraznil, že přesnou příčinu smrti určí až pitva, jejíž výsledky mohou být známy teprve za několik týdnů.

„Sylvester Stallone je velmi zasažen touto náhlou ztrátou. V myšlenkách a vzpomínkách je se Sagovou matkou Sashou. Sage byl velmi talentovaný mladý muž. Jeho ztráta ho bude bolet navždy,“ přednesla hercovo prohlášení jeho mluvčí Michelle Bega.

Sage Moonblood Stallone byl Sylvesterovým synem z prvního manželství se Sashou Czack. Zahrál si s ním dokonce v pátém dílu boxerské série Rocky - hrál Rockyho syna Roberta Balbou. Tato role nastartovala jeho kariéru herce, režiséra, scénáristy a producenta. Společně s otcem si zahrál také ve filmu Denní světlo.

 

Fotogalerie
13 fotografií