„Případ byl urovnán, obě strany podepsaly souhlas,“ prohlásil v pondělí právník Katie Jonathan Wolfe. Jeho prominentní klientka získala opatrovnická práva dcerky Suri.

Tom však získal možnost Suri často vídat a hrát tak nadále důležitou roli v jejím životě. „Oba milují svou dceru a Tom si myslí, že by měla být se svou matkou,“ řekl zdroj magazínu People.

Tom nesmí mluvit o své víře

V utajované rozvodové dohodě je detailně popsáno, co Tom smí a nesmí probírat se Suri. Většina toho se týká scientologie. Suri nesmí navštěvovat scientologické kostely, večírky, ani se učit o této víře.

Web Radaronline přinesl informace, že Cruise smí být v přítomnosti své dcery pouze v doprovodu její chůvy a bodyguarda. Server TMZ již tyto zvěsti vyvrátil.

Katie dostane přes 310 milionů Kč

Že ale za rozvodem celebrit skutečně stojí Cruisova posedlost scientologií, přiznal nepřímo pár ve společném vyjádření. „Chceme vyjádřit náš respekt k oddanosti toho druhého v jeho víře,“ stojí v něm.

V dohodě prý stojí, že jakmile bude Suri starší, může s ní Tom mluvit o scientologii více. Za zavřenými dveřmi se pár také domluvil na finančním urovnání. Katie si z něj odnese v přepočtu přes 310 milionů korun.

Fotogalerie
7 fotografií