Manželství Toma a Katie vždy působilo pohádkově. Na veřejnosti se nepropíraly ani jejich skandály, ani jejich hádky. Jednoduše idylka. Navíc se svou šestiletou dcerou vypadají jako vystřiženi z magazínu o ukázkových rodinách.

Teď ale zazvonil zvonec a Katie řekla: „Konec!“ Tom, který právě natáčí na Islandu, se nechal slyšet, že se „...cítí zarmoucen“. Přitom ještě před dvěma týdny prohlásil, že je „... velmi šťastný, že se oženil s Katie“.

Žádost o rozvod přišla ve čtvrtek na Manhattanský nejvyšší soud. Ačkoliv se Katie snažila dokument zatajit, média se ji nepodařilo obelstít. Druhý den se totiž tahle novinka dostala na veřejnost.

Robot

Britská média píšou, že poslední měsíce spolu pár trávil zoufale málo času. Tom je neustále na place a Katie se prý začínala cítit jako robot, který něco musí – připojit se k manželovi, podporovat manžela, propagovat manželův film...

Navíc prý měla neustále pocit, že ho musí kontrolovat. Jak napsal Daily Mail, poslední pomyslnou kapkou byla obálka magazínu W, na níž byl Tom ve společnosti dvou sexy a spoře oděných žen.

Přátelé páru navíc médiím sdělili, že Katie bude bojovat o to, aby Suri získala výhradně do své péče. Herečka nechce, aby byla dcera začleněna do scientologické církve. Tom je prý náboženským fanatikem a Holmes chce Suri chránit před jeho kamarády ze sekty.

Fotogalerie
10 fotografií