Svatba byla klasická, jednoduchá a Drew pozvala jen své nejbližší. Herečka je v pokročilém stádiu těhotenství, a tak se není čemu divit, že zamilovaný pár se svatbou neotálel. Na fotografiích manžel drží Drew za těhotenské bříško a z obou číší radost z očekávání svého prvního potomka.

Jejich velký den se konal v Kalifornii a svatba pár vyšla na ohromných 5,7 milionu dolarů. Na svatbu dorazilo i mnoho celebrit jako například Cameron Diaz (39), Reese Witherspoon (36), Steven Spielberg (65) nebo Jimmy Fallon (37).

Nevešta si oblékla bílé šaty značky Channel a celá svatba byla v jednoduchém, klasickém stylu. Své ANO si řekli rafinovaně pod velkým bílým stanem, takže senzace chtiví novináři mohli zahlédnout jen kousky z obřadu.

"Ten den byl dokonalý," řekla Drew. "Bylo to zábavné a smysluplné, ani jsme nedoufali, že to tak vyjde," dodala. Otec Drew zemřel před několika lety, proto ji uličkou k oltáři doprovázel její tchán, bývalý generální ředitel společnosti Chanel Arie Kopelman.

Manžel Drew Barrymore Will hladí těhotenské bříško
Autor: Profimedia.cz

"Vypadala nádherně, byla úplně uvolněná a krásná," uvedl zdroj z okolí těhotné nevěsty. "Doslova zářila," dodal. herečka a její nejlepší kamarádka Cameron Diaz pak Drew přečetla báseň od EE Cummings "I Carry Your Heart With Me", kterou přednesla i ve filmu "Zná ji jako svý boty".

Na svatební hostině se podávaly takové delikatesy jako například humr, různé gurmánské předkrmy, koláče, foie gras na růžovém pepři nebo tatarský biftek s křepelčím vajíčkem.

Největší parádou byly pak fotografie z auta, kterým novomanželé z obřadu odjížděli. Tradičně s plechovky za autem, aby byli co nejvíce slyšet. Drew je na snímcích veselá, ale tvář si snažila před fotografy zakrývat. její manžel se do objektivů usmíval. Oba pak předvedli i vášnivý polibek.

Fotogalerie
20 fotografií