Z této astronomické částky padlo jen 30 milionů korun na osvětlení, protože hlavní část domu neměla zavedenou elektřinu. Když tam dřív pořádali večírky pro přátele, používali veliké svíce. To se však před svatbou muselo změnit.

„Brad chce z toho udělat perfektní místo na svatbu i zbytek života,“ řekl zdroj z jeho blízkého okolí. Zámeček, k němuž patří i rozlehlá vinice, koupil slavný pár v roce 2008 a označil ho za vysněné sídlo. Hned nato začala rozsáhlá rekonstrukce. Nyní je ale Brad dodělávkami úplně posedlý, protože si zvolil termín sňatku 11. srpna, kdy zároveň jeho rodiče oslaví zlatou svatbu.

Mezi pozvanými je i exmanželka Jinnifer Aniston

Snoubenci už poodhalili i seznam hostů a není překvapením, že se na něm objevují jména jejich hereckých kolegů. Brad Pitt si pozval kamarády z filmu Dannyho parťáci Matta Damona (41) a George Clooneyho (50). Angelina si na seznam připsala Johnnyho Deppa (48), s nímž hrála ve fi lmu Cizinec. Co je však nejvíc zarážející, že se ve Francii možná objeví i Bradova bývalá manželka Jennifer Aniston (43), kterou Angelina nemůže vystát. Brad Pitt si asi doma dupnul!

Fotogalerie
7 fotografií