Chris Norman odstartuje turné zítra v Plzni. V Praze vystoupí 29. a 30. dubna, a sice v Lucerně. Do první řady si pozval Václava Neckáře a manželku po zesnulém Karlu Zichovi.

Byl to totiž právě Norman, který oba dva zpěváky v Čechách proslavil, a to písněmi Needles and Pins, což přezpíval Neckář na hit Mýdlový princ, a Living Next Door to Alice, čehož se v češtině ujal Karel Zich a nazpíval to jako Alenka v říši divů.

Jak Norman sdělil pořadateli pražských konertů Jaroslavu Topercerovi, byl by rád, kdyby v první řadě usedla vdova po Karlu Zichovi. "Slyšel jsem, jak váš český Zich zpívá naši písničku. Je to jednička. Já moc děkuju, " řekl Blesku po příletu do České republiky Norman.

Předvede největší hity

I české hlavní město má prý rád. „Prahu považuju za nejkrásnější město Evropy. Tehdy, ještě před pádem komunismu, to pro nás na Západě bylo takové mystérium. Nevěděli jsme, co můžeme očekávat. Teď už nějakou představu mám, několikrát jsem tady byl. Vím, že Praha je nejkrásnější město v Evropě. Je úžasná. Moc se mi líbí. Architektura, Karlův most, Národní divadlo…,“ říká Norman.

Kromě známých hitů na svém miniturné zazpívá i duet Stumblin'In, který nazpíval se Suzi Quatro. Majitel typického chraplavého hlasu píseň tentokrát předvede s kytaristkou ze své doprovodné skupiny."Můžete se těšit, na co chcete, dám vám všechno!" slíbil ještě Blesku Norman. Koncert prý zahájí megahitem Midnight Lady.

Fotogalerie
9 fotografií