Celá situace je samozřejmě pouhou recesí Victorie, která touto cestou chce ukázat svůj smysl pro humor. Ochotný palubní personál tak scénku zahrál se vším všudy. Čínská letuška se vedle Victorie tváří dost otráveně. Jakoby se jí z úst linulo "A tohle je jako kdo?"

Beckham také zveřejnila fotografii, jak je na letišti v salónku s malou dcerkou Harper, která spinkala v kočárku během krátkého mezipřistání v Hongkongu. Victoria byla jako vždy perfektně obléknutá do svého outfitu z vlastní kolekce. Růžové šaty s bílým límečkem a manžetami vypadaly velmi dívčím dojmem. Stejné šaty akorát v černé barvě na sobě měla herečka Julia Roberts na premiéře snímku Jesus Henry Christ, kde hraje hlavní roli.

Vkládáním fotek na Twitter a komentováním se snaží fanouškům ukázat, jaká ve skutečnosti Victorie Beckham je. "Snažím se dávat nějaké osobní postřehy mým následovníkům. Také si myslím, že moji fanoušci a zákazníci touto cestou poznají mou skutečnou osobnost a můj smysl pro humor," prohlásila Beckham o vkládání statusů na Facebook a Twitter.

Fotogalerie
14 fotografií