I když si přitažlivá blondýnka díky roli zoufalky získala početný fanklub, kvůli rozporům s vedením před dvěma lety ze seriálu nenávratně odešla. Od té doby si dopřává oddychu. A to jí očividně svědčí.

Sheridan se neúspěchem v seriálu nějak zvlášť netrápí a tráví volné chvíle stylově a s úsměvem na pláži v Karibiku. Ostatně kdo by nevyměnil každodenní pracovní nasazení za slunečné pláže a teplé moře.

I v seriálu byla zoufalka Eddie neuvěřitelně sexy a tak ani není překvapením, že herečka i těsně před padesátkou stále vypadá skvěle. Herečka se na svůj věk rozhodně necítí a promenáduje se po písku v odvážných bikinách.

Byla napadena během natáčení?

Není pochyb, že se Nicolette snaží rozptýlit. Její herecká kariéra poslední dva roky nepokročila a od ztvárnění Eddie Britt právě v "Zoufalkách" se v žádném větším projektu neobjevila.

Herecky sice oslní, ale pracovat s ní nejspíš není jednoduché. Své by o tom mohl vyprávět tvůrce seriálu Zoufalé manželky, který se od ní dočkal žaloby za napadení během natáčení. Jak to ale tehdy bylo doopravdy, vědí jen oni dva.

Fotogalerie
6 fotografií