Rose sdělil, že poctu odmítá, protože si myslí, že ho představitelé síně slávy nechtějí a nerespektují. "Důrazně žádám, abych do síně slávy nebyl uveden v nepřítomnosti... nikdo také nemá svolení, aby mluvil za mě," uvedl Rose.    

Zástupci síně slávy řekli, že do ní míní i tak Rose uvést spolu s dalšími původními členy skupiny. "Je nám líto, že nebude moci přijmout přijetí osobně," uvedli představitelé síně slávy, podle nichž uvedení zatím odmítli jen britští punkrockeři Sex Pistols.    

Rose sice vyhrál spor o jméno skupiny, kterou dal opět dohromady, ale není v ní kromě něj nikdo ze zakládajících členů - kytaristé Slash a Izzy Stradlin, ani baskytarista Duff McKagan nebo bubeník Steven Adler.   

Mluvčí Slashe uvedl, že kytarista na ceremonii v sobotu 14. dubna v Clevelandu přijde. Do rokenrolové síně slávy budou uvedeni také hiphopová skupina Beastie Boys, američtí rockeři Red Hot Chili Peppers, americká zpěvačka Laura Nyro, britský písničkář Donovan a britské na sebe navazující skupiny The Small Faces a The Faces, ve kterých byli v 60. a 70. letech Rod Stewart a pozdější kytarista Rolling Stones Ronnie Wood.

Fotogalerie
5 fotografií