Christina si vyšla na romantickou večeři s přítelem Matthewem Rutlerem a oblékla zajímavé zeleno modré šaty s lesklým efektem. Na první pohled vypadala zpěvačka štíhlejší než před několika týdny. Nejvíce je to znát ve tváři. Obličej už "nezdobí" dvě brady a nepůsobí otekle.

Zpěvačce se navíc i nápadně zúžil pas. V upnutých šatech nebyly vidět žádné přetékající špíčky, jako tomu bylo na předávání amerických hudebních cen American Music Awards v Los Angeles v listopadu minulého roku. Tehdy oblékla stříbrné šaty s hlubokým výstřihem. Byly tak upnuté, že dokonale kopírovaly zpěvaččinu siluetu. Bohužel se ale na těle Christiny tehdy vytvořily nevzhlédné faldy a navíc jí byly vidět zaříznuté kalhotky.

Nyní se zdá, že je nejhoršímu "tlustému" období konec. Aguilera šla do sebe a hubne. I když před nedávnem tvrdila, že je se svým tělem spokojená. "Tak šťastná, jako jsem teď ve své vlastní kůži, už jsem dlouho nebyla. Jsem ráda, tam kde jsem, mám přítele, který miluje mé tělo, já miluji své tělo, můj syn je zdravý a šťastný. To je vše, na čem mi záleží."

Fotogalerie
12 fotografií