Alessandra šťastnou zprávu o druhém těhotenství svému dlouholetému snoubenci prozradila v září na jeho narozeniny. Modelka nejdřív nechtěla pohlaví očekávaného potomka znát, ale nakonec jí to nedalo. "Opravdu jsme se snažili nechat si to jako překvapení, ale byli jsem příliš nedočkaví! Brzy nám světem zatřese malý chlapec!"

"Dlouho jsem toužila po chlapci. Vlastně jsem si už při prvním děťátku myslela, že to bude kluk, ale nakonec jsem byla samozřejmě šťastná, že se mi narodila holčička," řekla brazilská kráska v rozhovoru pro E! Online.

Alessandra se nikdy netajila touhou po velké rodině. "Rodina je pro mě to nejdůležitější a jsem nadšená z toho, že čekáme další dítě," řekla dříve modelka pro americký týdeník Us a dodala: "Jsem šťastná, že mám milující a podporující rodinu. Je požehnání, že se brzy rozroste!"

Alessandra zazářila na molech pro značky jako Christian Dior, Giorgio Armani, Ralph Lauren či Prada. Dokonce si zahrála v bondovce Casino Royale a objevila se i ve známém americkém sitcomu Jak jsem poznal vaši matku.

Fotogalerie
6 fotografií