Drew byla vyfocena v únoru se svým snoubencem Willem Kopelmanem (35) v Los Angeles, když odcházela z gynekologicko-porodnické kliniky a v ruce držela fotografii z ultrazvuku. Zdroj z blízkého okolí herečky se svěřil, že už jí tikají biologické hodiny a dítě by si moc přála. 

To, že je těhotná, je nyní už dobře rozeznat z čerstvě pořízených fotek. Navíc se svým přítelem chystá na léto svatbu, jelikož bylo jejiích zasnoubení rychlé a nečekané, chce Drew stihnout svatbu než porodí.

Budou to její už v pořadí třetí vdavky. V minulosti byla vdaná za Jeremyho Thomase a s Tomem Greenem. Ani jedno manželství však nemělo valného trvání. První, s barmanem Jeremy Thomasem v roce 1994, ztroskotalo po pár týdnech, druhé, s komikem Tomem Greenem v roce 2001, se rozpadlo po pár měsících.

Drew Barrymore je známá jako dětská hvězdička a také rolí Dylan Sanders v Charlieho andílcích. Ve své kariéře si prošla několika vzestupy, ale i pády. Na kontě má mnoho úspešných filmů, například snímek "Nepolíbená", kde si zahrála reportérku.

Fotogalerie
5 fotografií