A na to, že kromě osmerčat má ještě dalších šest dětí, má dokonalou postavu. Tvrdí, že nikdy nepodstoupila žádnou plastickou operaci a necvičí. „Měla bych pocit, že podvádím. Chtěla jsem sama dokázat, že zhubnout se dá přirozenou cestou. Mí přátelé říkají, že jsem jako gumička. Během každého těhotenství jsem se roztáhla, ale po porodu se zase scvrkla do původní podoby,“ řekla dříve Nadya.

Všech jejích 14 dětí přišlo na svět pomocí umělého oplodnění a vyrůstá bez otce. Toho Nadya odmítla uvést se slovy, že jde o starého známého, se kterým se dohodla, že od něj nebude požadovat žádné závazky ani finance. Jenže teď jí dělí už jen dny od toho, aby se stala bezdomovkyní i se svými čtrnácti dětmi. Její dům je už přes rok zabaven a ve čtvrtek půjde definitivně do aukce.

Matka tak zoufale shání peníze na pronájem nového domova pro své početné potomstvo. Za nafocení série odvážných fotografií údajně dostala deset tisíc dolarů, v přepočtu tedy kolem 180 tisíc korun. A tolik by jí na zaopatření rodiny mělo na pár měsíců stačit.

Nadya sama přiznala: "Pózuji nahá, protože musím nakrmit své děti. Musím platit složenky. Jsem si dobře vědomá následků své volby." 

Není to poprvé, co matka osmerčat dostala podobnou nabídku. Porno gigant Vivid Entertainment jí nabídl v roce 2009 smlouvu na milion dolarů, tedy přes 18 milionů korun, kterou odmítla.

Fotogalerie
7 fotografií