Victoria Beckham vs. Louise Adams

Victoria se sestrou Louise
Autor: Profimedia.cz

Takhle by vypadala Victoria Beckham (37), kdyby se začala věnovat boxu, může někoho napadnout při pohledu na její sestru Louise Adams (33). Ta se stejně jako její sestra pokoušela prorazit, ale neúspěšně. Victoria jí aspoň v roce 2009 zaplatila velkolepou svatbu.

Julia Roberts vs. Liza Roberts

Julia Roberts a sestra Lisa Roberts Gillan
Autor: Profimedia.cz

Starší sestra Julie Roberts (44), která se jmenuje Liza Roberts Viliam (47), se chtěla také prosadit v zábavním průmyslu. Jako herečka šanci neměla, a tak se stala producentkou.

Sharon Stone vs. Kelly Stone

Sharon Stone se sestrou Kelly Stone
Autor: Profimedia.cz

S mladší sestrou Kelly založila Sharon Stone (53) v roce 1992 charitativní organizaci Planet Hope, která pomáhá lidem bez domova a podporuje ženy vystavené domácímu násilí. Většinu slávy ovšem stejně slízne Sharon.

Brad Pitt vs. Doug Pitt

Brad Pitt se svým bratrem Dougem
Autor: Profimedia.cz

Brad Pitt (48) má bratra, kterého mnoho lidí nezná. Seriózní Doug působí jako obtloustlejší kopie Brada, ale jeho charisma zdaleka nemá. Práce, kterou dělá, je však obdivuhodná. Jako novinář se angažuje v dobročinných projektech pro Afriku.

Nicole Kidman vs. Antonia Kidman

Nicole Kidman se sestrou Antonií
Autor: Profimedia.cz

Tmavovláska na snímku je Antonia Kidman (41), mladší sestra hollywoodské superhvězdy Nicole (44). Žije v Austrálii a pracuje jako televizní moderátorka. Sestry jsou si odmalička velice blízké a Antonia na Nicolin úspěch nežárlí.

Jennifer Lopez vs. Lynda Lopez

Jennifer Lopez se sestrou Lyndou
Autor: Profimedia.cz

Jedna z výjimek je sestra Jennifer Lopez (42). O dva roky mladší Lynda by se mohla půvabem svojí sestře rovnat. Málokdo si toho ovšem všimne, protože pracuje jako rozhlasová moderátorka.