Zdroj z blízkého okolí prozradil britskému deníku The Sun pozadí celé situace: "Flirtování začalo ihned poté, co se Rihanna a Ashton potkali a vyměnili si čísla. Po dlouhém esemeskování se rozhodli znovu sejít. Před pár týdny se milenci zašili do hotelu v Santa Monica."

"Rihanna řekla svým přátelům, že Ashton je vtipný a rozkošný. Oba se rádi baví, ale zatím jsou moc zaneprázdnění na něco vážnějšího. Rihanna se začala zajímat o kabalu a domluvila si schůzku s jeho rabínem. Pokud by spolu začali chodit, chtěla by tomu totiž rozumět."

Nový pár o svém vztahu zatím mlčí. Snaží se prý být ohleduplní k odloučené manželce Ashtona - Demi Moore (49), která se stále nemůže vzpamatovat z rozchodu.

Rihanna se také ještě nevzpamatovala ze vztahu s Chrisem Brownem (22). Ten ji v roce 2009 zbil tak, že skončila v nemocnici. I přesto s ním ale dál chce zpívat a prohlašuje o něm, že je nejpřitažlivějším zpěvákem současnosti. Na Kutchera loni v září praskla nevěra. Jeho manželka Demi Moore se situaci snažila ustát, ale nakonec se rozhodla, že zálety Ashtonovi trpět nebude, a oznámila rozvod.

Fotogalerie
9 fotografií