"Dneska mi volala Jennifer Lopez a chce po mně navrhnout svatební šaty. Co myslíte, jaká barva? Mě napadlo, že červená jako oheň, by jí seděla!" napsal si návrhář Roberto Cavalli na Twitter. Za prozrazení tajemství mu zpěvačka asi nepoděkuje.

Už na začátku ledna se spekulovalo, že Lopez a Smart plánují svatbu, protože byli viděni ve zlatnictví. Cavalli to teď jen potvrdil. Mohl by to myslet ze srandy, ale už před pěti lety jednomu reportérovi prozradil, že jeho kamarádka Jennifer od něj chce ušít speciální šaty, protože je těhotná a čeká dvojčata. A po pár týdnech tuto zprávu potvrdila i sama zpěvačka.

Jennifer asi svateb ještě nemá dost. Manželství jí zkrachovalo už třikrát - nejprve s číšníkem Ojani Nou, pak s tanečníkem Chrisem Juddem (43). S tím se  rozvedla po roce. S hercem Benem Affleckem (39) se ani vzít nestihla. I když byli zasnoubení, svatbu nakonec zrušili a rozešli se.

Poslední rozvod ji teprve čeká, a sice s Marcem Anthonym po sedmiletém vztahu, se kterým má čtyřletá dvojčata Maxe a Emmu. Rozchod oznámili loni v červenci. S Casperem je tedy zpěvačka méně než rok. Pokud tedy manžela Marca nepodváděla...

Fotogalerie
14 fotografií