Emmanuelle patřila před dvaceti lety k nejkrásnějším herečkám s evropskými kořeny. Bohužel dnes z její přirozenosti nic nezbylo. Herečka se tak bála stárnutí, až podlehla kouzlu plastického chirurga. Vrásky sice ubyly, ale její rty a oči už nebudou takové, jako dříve.

První zákrok Emmanuelle podstoupila už v sedmadvaceti letech. Nechala si zvětšit rty. I když je ze srovnávací fotografie vidět, že takový zákrok nepořebovala, přesto toužila po větších a smyslnějších rtech. Zákrok se ale bohužel nevydařil. "Když nejste spokojeni s nějakou částí svého těla a necháte si ji změnit, je to pochopitelnější," řekla herečka ke svému zákroku, kterého později litovala. "Já jsem však byla se svými rty spokojená, neměla jsem to prostě udělat," zpytovala svědomí.

Fotogalerie
7 fotografií

Dnes se Emmanuelle otevřeně staví proti plastikám. Jelikož s tím má sama špatné zkušenosti. Bohužel se to ale nedá vrátit a herečka bude mít dál rty nepřirozeně vytvarované. "Je to vážné rozhodnutí, při kterém nemusíte nutně předvídat všechny následky," řekla herečka, která přiznala, že je to spíše o míře sebevědomí ženy, než nějakém problému. Když je žena se svým tělem a tváří spokojená, nemusí se vylepšovat. Herečka však prodělala i další úpravy, což je vidět na jejích očích a tvářích.

Emmanuelle Béart zazářila jako třiadvacetiletá ve francouzském snímku Manon des Sources. Tímto snímkem se zviditelnila i za hranicemi Evropy. Později se objevila dokonce po boku Toma Cruise ve filmu Mission Impossible. V roce 2003 si ji na titul vybral magazín Elle, kde pózovala jako čtyřicetiletá nahá.