Modelka s manželem přiletěla do Popradu a posléze se autem přesunuli do horského střediska v jasné v Nízkých Tater v sobotu po poledni. V soukromém letadle s nimi ještě seděla Agáta Hanychová a Česká Miss 2011 Jitka Nováčková.

"Je to dnes přesně na den pět let, co jsme se s manželem vzali. Naše děti jsme nechali doma u babičky, chceme si spolu užít trochu romantiky," řekla Blesk.cz sexy modelka, která s manželem nechyběla na latino party v klubu Happy End. Verešová se na večírek stylově oblékla - bílé flitrové šaty se sukní pošitou peřím a stříbrné sandálky. Během večera se nechala strhnout i k sexy tanci na parketu.

"Vždy jsem strašně ráda tančila a díky účasti ve slovenské taneční soutěži jsem některé styly vypilovala. Manžel moc netancuje, ale občas se mi ho podaří strhnout," smála se slovenská kráska.

Ta druhý den v největším termálním aquaparku a zábavním centru na Slovensku na jednom z chodníků odhalila svou hvězdu slávy. "Tak jsem nějaká hvězda, ne?" žertovala Andrea.

Předposlední udělená hvězda byla v září 2011 wimbledonská vítězka a královna tenisových kurtů Petra Kvitová nebo v červnu moderátorka a herečka Mahulena Bočanová, zpěvačka Leona Machálková či za charitativní činnost Vendula Svobodová.

Fotogalerie
19 fotografií