Z fotografií jen čiší sexapeal, kterým světová supermodelka doslova oplývá. I když jí bude pomalu čtyřicet let, vypadá stále famózně. Kate je na sníku lehce zahalena šifonovým šátkem od Alexandra McQueena.

K výtisku s polonahou Kate Moss se ale nedostane každý. Edice je totiž limitovaná a bude k dispozici jen na vybraných místech. Běžnému smrtelníku se tak dostane do rukou Another Man na titulní stránce s hercem Garrettem Hedlundem.

Kate s nahotou neměla nikdy problém. Naposledy se svlékla před necelým měsícem, a to pro italskou módní značku Liu Jo. Předtím například pózovala v rouše Evině pro světoznámý kalendář Pirelli.

Zdravotní problémy

Ač se může zdát, že krásnou supermodelku nic netrápí, opak je pravdou. Když se minulý víkend probudila v pařížském hotelu Ritz, zjistila, že nemůže pohnout pravou rukou. Podle informací, které médiím poskytli její přátelé, šlo o nervovou poruchu.

I když se nejedná o žádné nenávratné ochrnutí, je to pro Kate jistě nepříjemná komplikace. A to obzvlášť teď, když má na starosti zařízování svého nového domu v severním Londýně. Ten jí a jejího manžela Jamieho Hince vyšel v přepočtu na 213 milionů korun.