Veřejné rozloučení s královnou popu, které uspořádal její bývalý manžel Bobby Brown, bylo podobně teatrální jako rodinný pohřeb, který se konal v kostele Nové naděje v americkém Newarku.

"Takový je život. Někdy je ale potřeba jít dál. Miluji tě, Whitney! Miluji tě stejně jako Boha," topil se v slzách Brown mohutně povzbuzován dojatými fanoušky. Krátce po smrti zpěvačky přitom sliboval, že se v těchto dnech bude plně věnovat jejich společné dceři Bobbi Kristině, která teď velmi potřebuje jeho lásku a podporu.

Brown, který si je patrně vědom, že smrt jeho bývalé manželky ho znovu dostane na stránky novin a časopisů, tak předvedl podobný "kousek" jako v den zpěvaččiny smrti. Tehdy také koncertoval jen pár hodin poté, co se o její smrti dozvěděl.

Na pódiu prý v slzách křičel "Miluji tě, Whitney!" a vzpínal ruce k nebi. "Přijít dnes sem na scénu byla ta nejtěžší věc, kterou jsem v životě udělal," řekl pak divákům. Podle časopisu US Weekly se dokonce uprostřed balady Tenderoni zhroutil a požádal publikum, aby pokračovalo místo něj.

Patnáctileté manželství Bobbyho Browna a Whitney Houston bylo velmi bouřlivé a plné drog, rodina a mnoho zpěvaččiných fanoušků ho proto viní z její smrti.

Rakev s ostatky Whitney Houston byla do hrobu uložena o den později. Bude ospočívat vedle svého otce na hřbitově ve Fairview.

Fotogalerie
28 fotografií