Fotoreportéři slovenského Nového času zachytili Modrovského, jak ve čtvrtek ráno opouští s úsměvem na tváři byt Banášové. A jeho auto před jejím domem parkovalo celou noc! Adela už tou dobou byla v práci. Pár se sice před dvěma měsíci rozešel, ale očividně k sobě mají stále blízko.

Petr vezl ráno Adelinu fenku Mini k zvěrolékaři. Tanečník i moderátorka svorně tvrdí, že v noci probírali zdravotní stav pejska, ale jak to mezi bývalými milenci doopravdy je, vědí jen oni dva.

Vracejí se k sobě, tvrdí jejich kamarád

"Na této planetě všichni tvoříme jednotu a měli bychom se mít ve všech možných verzích rádi všichni navzájem," reagovala Adela. "Jen jsem vezl Mini k doktorovi," mlžil Petr. Proč byl u bývalé lásky celou noc, nevysvětlil. "Náš vztah je otevřený a máme se rádi, " přiznal ale nedávno Modrovský.

Blízký kamarád dvojice, která se už několikrát rozešla a zase dala dohromady, v tom má ale jasno: "Hledají k sobě zpět cestu. Zjistili, že jim je spolu lépe, než bez sebe, a tak si dali další šanci. Zatím to ale nechtějí komentovat."

Fotogalerie
5 fotografií