Sanitka vyjela do sídla Demi v Los Angeles poté, co v 22:45 obdrželi záchranáři telefonát, že herečka zkolabovala.

Celá se třásla. Vypadalo to, jako by dostala nějaký druh záchvatu,“ řekl serveru E! News zdroj blízký záchranářům. Podle amerického serveru TMZ se herečka předávkovala léky, to se však nepotvrdilo a mluvčí herečky odmítla na tato tvrzení jakkoliv reagovat.

Za vším tedy bude neustálý stres, kterého měla Demi v poslední době nad hlavu. V říjnu praskla na jejího o více než 15 let mladšího manžela Ashtona Kutchera (33) nevěra.

Demi zahnul s blonďatou studentkou a proslulou vymetačkou večírků Sarou Leal (23). Demi se snažila manželství urovnat, ale loni v listopadu oznámila rozvod.
Stres se na ní ale podepisoval dál. „Bojím se, že nebudu hodna lásky,“ prohlásila Demi veřejně.

Výrazně zhubla, podle přátel špatně jí a začalo se spekulovat, že trpí anorexií. Když 17. ledna dorazila na premiéru snímku Margin Call, vypadla jako kostra! Vše vyvrcholilo pondělním kolapsem.

Vzhledem k aktuálnímu napětí v jejím životě se Demi se rozhodla vyhledat odborníky, aby jí pomohli léčit vyčerpání a zlepšit celkový zdravotní stav. Těší se, až jí bude lépe, a děkuje za podporu své rodiny a přátel,“ řekla její tisková mluvčí. O zdraví Demi se nyní budou starat psychologové.

No Ashton Kutcher rozhodně ne. Když bylo jeho stále ještě manželce nejhůř, dováděl zrovna s kamarády v brazilském Sao Paulu, kam si vyrazil na dovolenou.

Fotogalerie
5 fotografií