Heidi Klum (38) & Seal (48)

Jak dlouho spolu byli: 7 let

Důvod rozvodu: Sealovy divoké večírky

Kolik mají dětí: 4

Momentální status: Odloučeni

Majetkové vyrovnání: 625 milionů korun

Neustále se k sobě tulili, pusinkovali a málokdy byli viděni jinak než ruku v ruce. Německá topmodelka Heidi Klum a britský zpěvák Seal platili za nejšťastnější pár světového showbyznysu. O uplynulém víkendu však vyšli s pravdou ven. „Rozvádíme se, odcizili jsme se,“ prohlásil společně pár. Prý zůstávají nadále přáteli, hlavně kvůli svým čtyřem dětem. V Hollywoodu se však šeptá, že se Klum se Sealem rozvádí kvůli jeho v poslední době až příliš častým večírkům, na kterých řádil jako utržený z řetězu. Pár si musí rozdělit majetek v hodnotě 1,25 miliardy korun.

Vanessa Paradis (39) & Johnny Depp (48)

Jak dlouho spolu byli: 14 let

Důvod rozvodu: Časté hádky

Kolik mají dětí: 2

Momentální status: Žijí odděleně

Majetkové vyrovnání: Odhadem 400 milionů Kč za nemovitosti

On je nejlépe placený herec Hollywoodu, jen loni si vydělal 1,5 miliardy Kč. Ona je francouzská zpěvačka se svůdným hlasem. I když spolu byli 14 let, mají dceru Lily Rose (14), syna Jacka (5) a podle známých již delší dobu žijí odděleně, rozvod nebude! Johnny Depp a Vanessa Paradis se totiž nikdy nevzali. „Manželství je pro mě jen kus papíru. Navíc nechci kazit své přítelkyni tak krásné příjmení,“ řekl Depp. Majetkové vyrovnání však přesto bude. Pár si musí rozdělit společné nemovitosti, které vlastní v USA i Francii.

 

Robyn Gibson (54) & Mel Gibson (55)

Jak dlouho spolu byli: 31 let

Důvod rozvodu: Opilecké výlevy, rasismus

Kolik mají dětí: 7

Momentální status: Rozvedeni

Majetkové vyrovnání: 8 miliard korun

Nejdražší rozvod Hollywoodu, tak dopadlo 31leté manželství bouřliváka Mela Gibsona a zubní sestřičky Robyn. Seznámili se poté, co Mel natočil svou první významnou roli v Šíleném Maxovi. Oba byli silně věřící katolíci a jejich manželství platilo za harmonické. Společně mají sedm dětí a tři vnoučata. Po 26 letech se však odloučili. Robyn už nechtěla snášet Melovy opilecké výjevy na veřejnosti ani antisemické urážky. Po jeho zatčení za řízení pod vlivem alkoholu požádala o rozvod. Protože neměl Gibson předmanželskou smlouvu, musel jí vyplatit polovinu svého majetku.

 

Jennifer Lopez (42) & Marc Anthony (43)

Jak dlouho spolu byli: 7 let

Důvod rozvodu: Chtěl ji kontrolovat

Kolik mají dětí: 2

Momentální status: Odloučeni

Majetkové vyrovnání: 3,25 miliardy

Své objemnější pozadí má pojištěné na 27 milionů korun, ráda nosí vyzývavé oblečení a předvádí svůdné taneční kreace. Není divu, že se zpěvačka Jennifer Lopez nechtěla nechat sekýrovat od svého chotě Marca Anthonyho. Ten jí neustále mluvil do jejího šatníku. Prý by se měla oblékat více jako matka jejich dvojčátek Maxe a Emmy, kterým budou čtyři roky. To Jennifer nevydýchala a požádala o rozvod. Pár si musí rozdělit společný majetek 6,5 miliardy korun, vydělal si ho i společným vystupováním.

 

Maria Shriver (56) & Arnold Schwarzenneger (64)

Jak dlouho spolu byli: 25 let

Důvod rozvodu: Nevěra a nemanželský syn

Kolik mají dětí: 4

Momentální status: Zkouší to znovu

Majetkové vyrovnání: 4 miliardy korun

Slavný filmový terminátor a bývalý guvernér Kalifornie se neřídil heslem »Co je v domě, není pro mě!« a v roce 1997 se spustil s pokojskou. Loni na něj nevěra praskla a s ní na povrch vyplaval i fakt, že má Arnold Schwarzenneger nemanželského syna Josepha (14). To jeho manželka Maria Shriver nevydýchala a požádala o rozvod. Arnoldovi tak hrozí, že přijde o polovinu z majetku osmi miliard. Nyní mu ale možná svítá na lepší časy. S odloučenou manželkou a dětmi strávili společně Vánoce a oba byli spatřeni, jak opět nosí snubní prstýnky.

 

Katty Perry (27) & Russel Brand (36)

Jak dlouho spolu byli: 14 měsíců

Důvod rozvodu: Hádky

Kolik mají dětí: Žádné

Momentální status: Odloučeni

Majetkové vyrovnání: 612 milionů korun

Když si krásná popová zpěvačka Katty Perry brala excentrického zpěváka a herce Russela Branda, mnozí se chytali za hlavu. „Taková kráska s tímto zvířetem?“ znělo v zákulisí Hollywoodu. Známí jim prorokovali krátké manželství a měli pravdu. Po 14 měsících požádala Katty o rozvod! Důvod? V posledních měsících se neustále hádali a vše vyvrcholilo sporem o Vánocích. Nový rok tak každý trávil jinde. Brand si rozvodem může přijít až na 612 milionů Kč ze společného majetku.

 

Demi Moore (49) & Ashton Kutcher (33)

Jak dlouho spolu byli: 6 let

Důvod rozvodu: Nevěra

Kolik mají dětí: Žádné

Momentální status: Odloučeni

Majetkové vyrovnání: 2,9 miliardy

Vždy platila za sexsymbol Hollywoodu a i v 49 letech je jí pořádný kus ženské. Jeho považovali všichni za hereččina zajíčka, manželství se však celých 6 let jevilo jako harmonické. Pak ale na Ashtona Kutchera prasklo, že byl Demi Moore nevěrný s mladou studentkou a vymetačkou večírků Sarou Leal (23). Demi požádala o rozvod. Pár má společný majetek v hodnotě 5,8 miliardy. Vydělal ho i společnými investicemi do Twitteru. Pár spolu nemá děti, Demi má však z předchozího manželství s Brucem Willisem tři dcery.

Stálice Hollywoodu

Stálice Angelina Jolie (36) & Brad Pitt (48)

»Brangelina«, jak se slavnému páru přezdívá, platí za nejvíc sexy dvojici z Hollywoodu. Nespojuje je ale jenom krása, ale především láska k dětem. Tři mají vlastní, další tři adoptovali z Vietnamu, Kambodže a Etiopie.

Catherine Zeta-Jones (42) & Michael Douglas (67)

Manželství oscarového Douglase a velšské herečky Zety-Jones trvá již 12 let. Ona mu byla velkou oporou, když bojoval s rakovinou hrtanu. Společně mají dvě děti, dceru Carys (8) a Dylana (9).

Mellanie Griffith (54) & Antonie Banderas (51)

Herecký pár je spolu už téměř 16 let. I když je Griffith o tři roky starší, temperament Španěla Banderase jí vyhovuje. Jeho jméno si nechala vytetovat i na paži. Spolu mají dceru Stellu (15).

Fotogalerie
11 fotografií