Tato informace přišla jako blesk z čistého nebe a pro fanoušky překrásné modelky i charismatického zpěváka je to velký šok. Až dosud se prezentovali jako vzorný pár a na veřejnosti oba vystupovali i po šesti letech manželství jako zamilovaní novomanželé. Že by skončil fi askem jeden z nejkrásnějších hollywoodských příběhů jako vystřižených z červené knihovny? Heidi ani Seal se zatím k této zprávě nevyjádřili.

V Aspenu se smáli

Naposledy spolu byli spatřeni i s dětmi na horách v Aspenu na konci prosince. Tam se ještě rozhodně jako rozhádaní manželé netvářili. Alespoň tedy na fotografi ích, které po Vánocích obletěly svět.

Zpocený a sexy...

Když se spolu seznámili, byla Heidi na začátku těhotenství s šéfem týmu Renault formule 1 Flaviem Briatorem (61). Ten topmodelku zradil nevídaným způsobem. Byl totiž přistižen při nevěře v den, kdy Heidi oznámila, že je v jiném stavu! Modelka ho okamžitě poslala k vodě. Pár dní nato, psal se rok 2003, došlo v jednom newyorském hotelu k osudovému setkání. „Zahlédla jsem muže, který vyšel z posilovny. Byl obrovský, zpocený, oblečený v elastických cyklistických kalhotách a ta super výbava, která se v nich rýsovala, se prostě nedala přehlédnout…“ nechala se později slyšet plavovlasá kráska.

Zrodila se velká láska. Seal není rozhodně žádný hezoun, jeho tvář poznamenala hlubokými jizvami vzácná nemoc imunitního systému. Pro Heidi byl ale tím nejúžasnějším mužem na světě. Velký romantik a gentleman.

Mají čtyři potomky

Heidi neodradil ani podraz Briatoreho, ani krach prvního, šestiletého manželství se stylistou Ricem Pipinem. 10. května 2005 si vzala Seala na mexické pláži nedaleko jeho luxusní vily. Od té doby se na toto místo každý rok vraceli, aby tady obnovili svoje sliby. Mají spolu tři děti: dvouletou dceru Lou, pětiletého syna Johana a šestiletého syna Henryho. Jedenáctiletou modelčinu dceru Leni Seal adoptoval.

Pokud se informace o rozvodu potvrdí, bude ve hře nemalý majetek, který pár vlastní. Podle Daily Mail jen loni vydělala Klum kolem 20 milionů dolarů...