Je už prý opět při vědomí a na své okolí normálně reaguje. Proč se však v pátek třináctého rozhodla herečka Heather Locklear pro smrtící kombinaci léků a alkoholu, to zůstává zatím zahaleno v mlze spekulací.

Její rodiče však přes server TMZ vzkazují - naše dcera bude v pořádku: "Není už v ohrožení života a vypadá to, že bude v pohodě." Alespoň co se fyzického stavu týče.

Není to však poprvé, co musela být Heather převezena do nemocnice. Předávkovala se již v roce 2008, od té doby řešila i problémy s alkoholem. Psychicky na tom tedy není dobře již delší dobu. Její úzkosti a deprese se nepodařilo definitivně zahnat ani během jejího pobytu na psychiatrické léčebně. I když to v posledních letech vypadalo, že se její stav postupně zlepšuje.

Na vině zkrachovalý osobní život?

U někdejší hvězdy oblíbeného seriálu Melroce Place se však po čase ozvaly problémy. Signalizovalo to ostatně i zrušení zásnub s hereckým kolegou Jackem Wagnerem vloni na podzim.

V osobním životě celkově příliš štěstí nezažila. Pšenka jí nekvetla především při manželstvích s hudebníky - rozvedla se s bubeníkem Tommym Lee, kterého pak proslavil vztah s Pamelou Anderson, i s kytaristou Richiem Samborou, členem skupiny, doprovázející Bon Joviho. Z druhého manželství má dceru Avu Elizabeth (14).

Fotogalerie
6 fotografií