Mezi Kylie Minogue a jejím bývalým, francouzským hercem Olivierem Martinezem, to nějakou dobu vřelo. Australská herečka si však našla nového partnera, španělského modela Andrese Velencosa, a tak se situace uklidnila.

Olivier si pak dokonce dovolil vzít svou novou přítelknyni, herečku Halle Berry, na koncert své bývalky. A poté, co se do světa rozšířila zpráva o Martinezových zásnubách, sama Kylie zveřejnila na Twitter svou gratulaci. Možná i upřímnou. Že by byla válečná sekyra definitivně zakopána?

gratulace na Twitteru - Kylie Minogue popřála svému expříteli i Halle Berry
Autor: Profimedia.cz

Berry září štěstím, na sebevraždu už nemyslí

Válka však zuřila i na druhé frontě - Halle Berry má za sebou už několik ztroskotaných vztahů. Poslední s Gabrielem Aubrym (36), se kterým žila pět let a přivedla na svět dceru Nahlu, o kterou se střídavě starají.

Ještě o něco rušněji však bylo po jejích předchozích rozchodech. Herečka dokonce prozradila, že v minulosti přemýšlela i o sebevraždě. To už je prý ale dávno pasé. "Slíbila jsem si, že už nikdy nebudu takový zbabělec."

"Bylo to vše o vztazích," okomentovala důvody svých psychických problémů pro magazín Parade. "Ale přeprogramovala jsem se na to, abych viděla především to dobré ve mně." Nyní už jsou chmury pryč, s novým manželem to snad už konečně vyjde. Dotřetice všeho dobrého.

Zdroj Daily Mail to potvrzuje: "Olivierovi věří. Díky němu se cítí v bezpečí. Je pro ní zkrátka oporou."

Fotogalerie
11 fotografií