Stejný osud, jako uznávaného herce, stihl však i jeho bývalou manželku Nathalii Tardivelovou (46). I ona má totiž stále ještě byt ve stejné budově, jako Belmondo. A tak si její apartmá přidali zloději do své úspěšné vykrádačky.

S o poznání mladší Nathalií se Belmondo oženil na konci roku 2002. A veřejnost tím pěkně zaskočil. Nedlouho předtím, v létě 2001, totiž prodělal těžkou mozkovou příhodu a nikdo nečekal, že se někdejší lamač dívčích srdcí zotaví poměrně brzy natolik, aby se pouštěl do dalších milostných dobrodružství. Jejich vztah však ztroskotal už v roce 2008. Po boku vitálního šedého vlka se teď nejčastěji objevuje modelka z Playboye Barbara Gandolfini, se kterou má herec dokonce dceru.

Milenku Barbaru však před časem vyšetřovali kvůli praní špinavých peněz, nyní bude mít Belmondo další oplétačky s policií. I když tentokrát doufá, že se něco vyšetřit podaří.

Klidné stáří si ale herec, známý z řady filmů, jako třeba Cartouche, Muž z Ria nebo Muž z Acapulca, příliš neužívá. Kolik si celkem z obou bytů zloději odnesli, to policie momentálně vyšetřuje.

Fotogalerie
7 fotografií