Protože Beckhamovi žijí po většinu roku v Los Angeles, kde David kope za LA Galaxy, je tedy opravdovou vzácností, když se mohou setkat se zbytkem rodiny, který žije ve Velké Británii. Na Vánoce si ale čas udělali a na ostrovy se vypravili.

Davidova sestra Joanne zrovna slavila narozeniny, sourozenci proto na oslavě nesměli chybět. Pro Joanne to byl nejlepší dárek a ohromné překvapení, protože vůbec netušila, že David s Victorií dorazí. Kromě bratra Davida s manželkou přišla také jejich třetí sestra Lynne a další kamarádky.

Sourozenci uspořádali pro Joanne oslavu v její oblíbené japonské restauraci Roka v centru Londýna. „Bylo to fantastické, jsem tak šťastná. Vejdu do své oblíbené restaurace a tam byla celá rodina a přátelé,“ svěřila se na Twitteru Joanne.

Prominentní pár se s oslavenci báječně bavil, foto jako důkaz David neváhal ihned poslat na svůj facebookový profil. Na fotce je celý rozzářený uprostřed svých sester, v objetí se švagrovými je také Victoria, která se také lehce usmívá. Rozdováděný fotbalista si nemohl odpustit vtípek, Joanne za hlavou zvedl dva prsty jako oslí uši.

Fotogalerie
2 fotografie