"Džejár", Sue Ellen, Bobby, Pamela... Osudy hlavních postav kdysi velmi oblíbeného seriálu Dallas s nadšením sledovali i čeští diváci.

Právě poslední jmenovanou ztvárnila herečka Victoria Principal, která zanedlouho oslaví již 62. narozeniny. Na její postavě to však znát není.

Možná je k ní příroda vskutku milosrdná. Spíš se jí ale dostatečně věnoval její plastický chirurg... A nebo objevila zázračný recept na věčné mládí? Kosmetiku ostatně prodává, vydělala na ní už miliony dolarů.

Sama prý dramatické zásahy do vzhledu odsuzuje: "Je smutné, když vidím ženu, která ve snaze vypadat mladší podstoupila množství zákroků a vůbec se sama sobě nepodobá." Tak jak to tedy je s mladistvou šedesátnicí?

Chodila do sedmnácti různých škol!

Jisté je alespoň to, že v pokračování seriálu Dallas se i přes dobrou kondici v příštím roce neobjeví. Chystá se věnovat vlastnímu podnikání. A bude i cestovat. I když s tím má už spoustu zkušeností.

Na svět přišla americká herečka v Japonsku. Její matka byla anglického, otec - vojenský letec pak italského původu.

Díky zaměstnání hlavy rodiny se často stěhovali, ani cesty za příbuznými se mnohdy neobešly bez využití mezinárodních leteckých linek. Během svého dětství pak Victoria navštěvovala dokonce sedmnáct různých škol!

V Dallasu s Bobym, v osobním životě dvakrát rozvedená

Nevyšlo jí manželství s hercem Christopherem Skinnerem ani plastickým chirurgem Harry Glassmanem. Mezitím randila s dalším hercem, Andy Gibbem, který se však víc než jí věnoval své zálibě - drogám. Když mu dala ultimátum, aby si vybral mezi svou závislostí a ní, nedokázal s drogami přestat.

Během letošních Vánoc jí paparazzi přistihli s neznámým šedovlasým elegánem na nákupech v ulicích Malibu, kam se po posledním rozvodu v roce 2006 přestěhovala. Přibývající roky na ní moc vidět nejsou, svůj boj s časem zatím, zdá se, vyhrává.

Fotogalerie
10 fotografií