Nedávno zrozený pár slovenského showbyznysu se má jeden k druhému zcela otevřeně už i na veřejnosti. A panuje mezi nimi, jak se aspoň podle posledních zvěstí z jejich okolí zdá, souznění a dobrá nálada. Je to ostatně patrné i z posledních fotek ze křtu nového rapperova alba, nazvaného Fenomén.

Divoká noční show

Křest proběhl v sobotu večer v pražském klubu SaSaZu a byla to divoká show. Před Patrikem Vrbovským - Rytmusem vystoupili jeho kamarádi Kazma a Bruno. A zazněl i track "Sdílím poctu českým hokejistům", během kterého se v klubu objevil nejeden hořící zapalovač nebo alespoň rozsvícený mobilní telefon.

Po dalších setech dvou DJů pak přišlo o půlnoci to, kvůli čemu se do klubu sešly stovky fanoušků. Rytmus je zasypal tunami slov z nových hitů, ale i těch, které sepsal společně ještě se svou dřívější skupinou Kontrafakt. Za své vystoupení sklidil obrovský potlesk.

Fenomén také rychle vyskočil na jedno z nejprodávanějších alb v Čechách a nepropadl ani u kritiků. Rapper se tak v současné době může těšit jak z úspěchu, tak ze své nové lásky. Dara ho za album odměnila sladkými a vášivýmu polibky.

Fotogalerie
9 fotografií