Müller má již z prvního manželství s moderátorkou Soňou (50) syna Filipa (20) a dceru Emu (17). K padesátinám si však dopřál možná až nečekaný dárek. Další potomek na cestě.

Těhotenství zatím probíhá bez problémů. "Nebylo mi příliš zle, takže si to celé užívám a doufám, že děťátko zůstane v bříšku co nejdéle," uvedla Vanda pro slovenský server Pluska.sk.

Jméno pro dítě už mají dávno vybrané - když to bude kluk, bude se jmenovat Marcus, holčička Ria. "Jsem z porodu nervózní, ale mam výborné doktory a tetu, která dlouho pracovala jako porodní sestra a radí mi," svěřila se Vanda.

Výbavičku přinese Ježíšek

I tento slovenský pár se řadí mezi ty, kteří spolu sice žijí, plánují rodinu, ale na svatbu zatím nepomýšlejí. Žijí tedy, jak se říká, na hromádce. Manažerku mezinárodní firmy Ogilvy to však nezneklidňuje: "Svatba je krásná a pro mnohé důležitá, ale podle nás je to nejsilnější pouto na světě právě díte."

Ani výbavičku pro malé zatím nepořídili. Avšak chystají se na to. "Přátelé nám dávají, co mají po dětech. A něco přinese Ježíšek," dodává zpěvákova přítelkyně.

Fotogalerie
5 fotografií