Přestože sexy rusovláska dosud ani jednou nepotvrdila rozchod s dlouholetým partnerem, hercem Tomáš Maštalírem vypadá to tak, že v jejím životě je už jiný muž. Na pondělní křtu alba zpěvačky Tiny sice kráska dorazila později, ale sotva se z akce vytratily kamery, popustila uzdu fantazii a dala volný průběh citům. To dokazují pořízené snímky.

Přestože herečtí kolegové Táňa Pauhofová a Tomáš Maštalír dlouhých sedm let vystupovali jako šťastný pár, jejich lásce, zdá se, definitivně zazvonil umíráček. Sexy kráska hledá útěchu a štěstí v náručí obletovaného tanečníka ze skupiny The Pastels.

Maštalír se po zkouknutí fotek zakoktal

I když se dvojice zatím snaží svůj začínající vztah utajit, jsou chvíle, kdy se chovají jako zamilovaný pár. "Nejčastěji si spolu užívají mimo Bratislavu. „Byli spolu například na módní přehlídce v Praze, vypadali jako skutečný pár a že to spolu myslí vážně," prozradil zdroj z okolí dvojice. Přestože o krizi mezi Maštalírem a Pauhofovou se již vícekrát šeptalo, nikdy se nepotvrdila. Až osudové setkání Táni s Danielem mělo být tou pověstnou poslední kapkou, díky níž se jedna z nejžádanějších slovenských hereček rozhodla změnit svůj partnerský život.

"Není to jednoduché, s Danielem je jí však dobře a užívá si ho," tvrdí zdroj z hereččina okolí. Nový Čas se chtěl na rodící se vztah zeptat i hlavních aktérů. Pauhofová ani Antálek svůj vztah zatím nijak nekomentují. Hereččin dlouholetý partner Tomáš Maštalír nejdříve tvrdil, že na nic nebude odpovídat. Když se dozvěděl o existenci fotek své partnerky s Antálkem, začal se vyptávat na jejich obsah. Po chvilce mlčení najednou začal koktat a zmohl se na krátké vyjádření: "O svém soukromí nebudu mluvit," řekl evidentně zaskočený Maštalír.

Fotogalerie
3 fotografie