Zatímco Angelina Jennifer přebrala jejího partnera Brada Pitta, Jennifer si dlouho nemohla najít přítele. Až nyní září po boku herce Justina Therouxe (40) štěstím. Láska a spokojený vztah má zřejmě největší zásluhu na tom, jak teď Jennifer vypadá. Je sexy a krásná.

Angelina má ale také sex-appealu na rozdávání, v anketě se však umístila až na desátém místě. Možná muži v posteli nechtějí mít sexy dračice jako je Angelina, ale právě tzv. holku od vedle jakou je Aniston.

Aniston navíc ve svých dvaačtyřiceti letech vypadá fantasticky. Štíhlou postavu, přírodní prsa a nádherné vlasy jí může závidět leckterá dvacítka. Angelina Jolie má ale také vše co Jennifer. Přesto skončila daleko za ní. A to byla doteď Angelina považována vždy za tu více sexy z dvojice Aniston a Jolie.

Fotogalerie
22 fotografií

Možná čtenáře Men's Health částečně ovlivnila i černá komedie Šéfové na zabití, kde si Aniston zahrála sexuchtivou a neustále "nadrženou" zubařku, která jde nejen po každém chlapovi v okolí, ale zejména po svém asistentovi v ordinaci. Pro herečku jsou ale nejvíce sexy Brigitte Bardot nebo Gloria Steinem, sama sebe za sexsymbol nepovažuje.

První desítka nejvíce přitažlivých žen podle Men´s Health

1. Jennifer Aniston

2. Raquel Welch

3. Marilyn Monroe

4. Britney Spears

5. Madonna

6. Ursula Andress

7. Bettie Page

8. Pamela Anderson

9. Jane Fonda

10. Angelina Jolie