Tanečníci Capoeiry jsou spíše tančícími bojovníky. Capoiera totiž někdy bývá považována spíše za bojové umění než tanec. O kontakty a skolení protivníka však v tomto případě nejde, o nejrůznější kopy a přemety však ano. Vše ale podkresluje hudba.

Populární zpěvačka Jennifer Lopez má rytmus v krvi a tak se ani ve svých dvaačtyřiceti nenechala dvojnásobná svobodná matka zahanbit poskakujícími svalnatými mladíky. Shodila boty a předvedla k potěšení přihlížejících několik vlastních tanečních prvků.

I nadále tak dokazuje, že se oklepala z diskutovaného rozvodu se zpěvákem Marcem Anthonym, otcem jejích dětí. Nejen že si našla náhradu v podobě mladého zajíčka, využívá navíc všemožných příležitostí, aby ukázala, že má spoustu energie.

V Jižní Americe se nyní věnuje talentové show, ale i řadě doprovodných akcích, při nichž oslňuje novináře i veřejnost, jako když si posledně vzala těsné žluté šatičky, vysoké jehly a předvedla několik fotbalových triků. Tentokrát vystoupila "jen" v těsných džínách a červeném topu a s obnaženým bříškem rozdávala úsměvy na všechny strany. J.Lo v poslední době zkrátka válí.

Fotogalerie
10 fotografií